TÁBUA DE SERVIR

O desafio do projeto era desenvolver um produto que melhorasse a forma de servir o churrasco na pedra. O modelo usado anteriormente não permitia que o consumidor final pudesse levar a bandeja até a mesa, encontrava problemas de higienização e durabilidade.

A nova proposta de design para o Billy The Grill é um upgrade na forma de servir as pedras. Agora o consumidor final pode levar o próprio prato até a mesa. Melhora na disposição e aparência do prato e facilidade na higienização do produto. Além da identidade para a franquia, destacando o cuidado com seu produto e cliente

Cliente
Grupo Alento – Billy The Gril
Serviço
Design de Produto

SERVING TABLE

The project’s challenge was to develop a product that would improve the way the stone barbecue is served. The model used previously did not allow the final consumer to take the tray to the table, encountered problems of hygiene and durability.

The new design proposal for Billy The Grill is an upgrade in the way of serving the stones. Now the end consumer can take their own dish to the table. Improvement in the layout and appearance of the dish and ease in cleaning the product. In addition to the identity for the franchise, highlighting the care with your product and customer.